VÍTEJTE ve značkovém e-shopu MobilniSTORE.cz. Ke každé objednávce nyní získáte DOPRAVU ZDARMA nebo OSOBNÍ ODBĚR ZDARMA a dárek MOBILNÍ TV PREMIUM +HBO GO v hodnotě 1.398 Kč ZDARMA. Doručení po Praze kurýrem ještě DNES, nebo zítra kdekoliv po celé ČR (platí pro objednávky do 16 hod.). Osobní odběry zdarma k dispozici na stovkách míst po celé ČR. Vyberte si u nás z více jak 5.000 značkových produktů z oficiální české distribuce. Zákaznický servis je vám k dispozici v prac.dny non-stop. Vážený zákazníku, přejeme Vám příjemné nakupování.

Hodnocení obchodu

4,3 10 hodnocení
5
7x
4
1x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
VK Avatar autora | 30.5.2019
Nejdou vkládat hodnocení produktu, Nejsou žádné podrobnější informace k produktu, když pominu že uvádíte že to jsou sluchátka. To pozná i blbec z obrázku. WH-CH400 SONY při nabíjení nehrají, opačná funkce tlačítek hlasitosti a přepínání skladeb, nelze přeskočit více skladeb najednou. Všechna bluetooth sluchátka co jsem měl, to měla obráceně. Taky při přepínání skladeb v žádných jiných nedocházelo ke ztišení a před přepnutím na další skladbu se neozývalo žádné znovu spuštění přepínané skladby, její opětné ztišení a teprve pak přepnutí na další. V tomto má firma sony světový prim. Vývojáře bych okamžitě vyhodil a toho co to má kontrolovat aby se nevyráběly špatně navržené zmetky, taky. S pozdravem obdivovatel diletantů a špatných konstrukčních řešení.
Avatar autora | 22.1.2019
+ Vše v pořádku

Příznivé ceny, doprava zdarma a jako bonus dárek.
Avatar autora | 18.1.2019
+ Bezkonkurenční komunikace obchodu - velice rychlá odezva a celková vstřícnost
+ Velmi sympatická cenová hladina nabízených produktů
+ Skutečně široký sortiment a jeho kvalita
+ Skladová dostupnost zboží - většina zboží je připravena ihned k odeslání
+ Nečekaně přívětivé termíny dodání - dodání zboží proběhlo téměř obratem
+ Přehlednost internetového obchodu - lze se zde orientovat naprosto intuitivně a vše funguje naprosto bezproblémově

Tento internetový obchod naprosto předčil má očekávání. Vše proběhlo opravdu bleskově a bez jediného zádrhelu. Komunikace obchodu byla skutečně bezkonkurenční. Personál zná dobře jejich sortiment a umí jednat i s náročným zákazníkem. V případě, že by takto fungoval každý obchod (ať už kamenný, či internetový), byla by celková životní úroveň naší krásné země diametrálně odlišná než doposud. Až bude zapotřebí, budu vědět na koho se obrátit...
Avatar autora 24.7.2019
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše milé hodnocení. Velmi si vážíme vaší přízně a těšíme se na vaši další návštěvu na MobilniSTORE.cz nebo MobilniTV.cz Bylo nám potěšením.. Děkujeme a přejeme hezký den. Pavel Dočkal Tým značkového e-shopu MobilniSTORE.cz
Avatar autora | 16.1.2019
Vše v naprostém pořádku. Velice spokojená s nákupem. Vřele doporučuji
Avatar autora | 28.12.2018
+ rychlé vrácení peněz

Avatar autora | 27.12.2018
- Byť jsem si vybral pobočku u práce, abych si vyzvedl, zboží mi bylo zasláno domů. Jinak vše OK.

Avatar autora 24.7.2019
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše hodnocení. Jak jsme vám zaslali 14.12.2018 v 15:56 hod. emailem a následující den v SMS, je třeba potvrdit osobní odběr v aplikaci. Dle dopravce jste tak učinil a zásilku si vyzvedl na vámi zvoleném odběrním místě - viz: https://tracking.dpd.de/status/cs_CZ/parcel/13955026122959 Doručení i osobní odběr jste měl jako všichni zákazníci zcela ZDARMA. Těšíme se na další vaši návštěvu na MobilniSTORE.cz nebo MobilniTV.cz Děkujeme a přejeme hezký den. Pavel Dočkal Tým značkového e-shopu MobilniSTORE.cz
Avatar autora | 3.12.2018
+ široký sortiment (rozhodně širší, než by odpovídal názvu)
+ dobré ceny, dárky zdarma k nákupu
+ možnosti platby a doručení

Obchod, který funguje, jak má.
Avatar autora 24.7.2019
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše milé hodnocení. Velmi si vážíme vaší přízně a těšíme se na vaši další návštěvu na MobilniSTORE.cz nebo MobilniTV.cz Bylo nám potěšením.. Děkujeme a přejeme hezký den. Pavel Dočkal Tým značkového e-shopu MobilniSTORE.cz
Avatar autora | 27.11.2018
+ I když měli naskladnění až za týden, tak telefon jsem měl druhý den po zaplacení doma.
+ Nevím

Avatar autora 24.7.2019
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše milé hodnocení. Velmi si vážíme vaší přízně a těšíme se na vaši další návštěvu na MobilniSTORE.cz nebo MobilniTV.cz Bylo nám potěšením.. Děkujeme a přejeme hezký den. Pavel Dočkal Tým značkového e-shopu MobilniSTORE.cz
Avatar autora | 18.11.2018
+ včera objednáno,druhý den doručeno

je možno koupit věci co nejsou v kamenných obchodech k mání,děkuji s pozdravem m.j.
Avatar autora 24.7.2019
Vážený zákazníku, děkujeme za Vaše milé hodnocení. Velmi si vážíme vaší přízně a těšíme se na vaši další návštěvu. Bylo nám potěšením.. Děkujeme a přejeme hezký den. Pavel Dočkal Tým značkového e-shopu MobilniSTORE.cz
Avatar autora | 12.11.2018
Ukázalo se, že je lepší doručení než osobní odběr.